ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Νυφούλα η Δανάη Παππά του Τατουάζ!!!


12-03-2018 16:56

Είναι μόλις 22 ετών αλλά η ομορφιά της είναι μεστή και ολοκληρωμένη, πραγματικά αλαβάστρινη. Η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική Άννα του σήριαλ που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού αυτή τη σεζόν, ντύθηκε νυφούλα όχι για τις ανάγκες του ρόλου της αλλά για να αποτελέσει το ιδανικό μοντέλο στα χέρια της Έλενας Ψωμά της γνωστής make up artist, με την αψεγαδιάστατη ομορφιά της.

δαναη2

Η Έλενα όταν δεν μακιγιάρει τους επώνυμους της showbiz, διδάσκει τα μυστικά της τέχνης της σε όσους θέλουν να γίνουν κορυφαίοι make up artists όπως η ίδια στο Universal Training, το Κέντρο δια Βίου Μάθησης του Ομίλου ΑΚΜΗ.

δαναη3

Και αυτό φροντίζει να το κάνει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει τίτλο “Αισθητική Νύφης” και είναι ένα compact σεμινάριο για την περιποίηση σε μαλλιά, νύχια και make up στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής μίας γυναίκας, τον γάμο της. Η Δανάη, για τις ανάγκες αυτού του “ρόλου”, αφέθηκε στα χέρια της Έλενας, αλλά και των κομμωτών και stylists του Universal Training και απόλαυσε την ολοκληρωμένη περιποίηση για την προετοιμασία της ως νύφη.

Το νυφικό της από τον Οίκο Χαραλάμπους και το μακιγιάζ της από την επαγγελματική σειρά Grigi ολοκλήρωσαν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στις φωτογραφίες καρέ-καρέ, η μεταμόρφωση της μοναδικής Δανάης Παππά.

δαναη1

Όλες οι σπουδάστριες του Universal Training σε ευχαριστούνε Δανάη για την υποστήριξή σου!

Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=ZEERQQgK4NA

Περισσότερα για το πρόγραμμα “Αισθητική Νύφης”: https://goo.gl/8STTfu

UNIVERSAL TRAINING

Α: Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας, 106 78, Αθήνα

Τ: 210 3801133 | F: 210 9769562

W: www.universaltraining.edu.gr

Universal Training on Facebook