Συνέλαβαν το δεύτερο Αλβανό που βίαζε επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στη μητέρα της


12-03-2018 15:25

– Η ληστεία είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο στο Περιστέρι

– Οι δυο ληστές είχαν εισβάλει στη 01:30 τα μεσάνυχτα στο σπίτι όπου μένουν οι δυο γυναίκες

– Τις κράτησαν ομήρους έως τις 13:00 το επόμενο μεσημέρι

– Καθ” όλη τη διάρκεια της παραμονής τους βίαζαν τη 45χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια της μάνας της

– Πήραν χρήματα και κοσμήματα πριν εξαφανιστούν

Ένα έγκλημα που είχε γίνει πριν από έναν χρόνο. Έμενε χωρίς τιμωρία, αλλά όχι πια. Η σύλληψη ενός άνδρα 35 ετών αναβιώνει τη φρίκη που έζησαν δυο γυναίκες στο Περιστέρι, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της έζησαν τον απόλυτο τρόμο.

Τη σοκαριστική υπόθεση φέρνει ξανά στο φως η σύλληψη του ενός από τους δυο δράστες. Πρόκειται για έναν 35χρονο, υπήκοο Αλβανίας. Μαζί με έναν άλλο ομοεθνή του (τον οποίο έχει κατονομάσει) εισέβαλαν σε σπίτι στο Περιστέρι για να ληστέψουν. Αλλά δεν έμειναν εκεί…

Το δράμα των δυο γυναικών στο Περιστέρι

Ο 35χρονος μαζί με τον συνεργό του είχαν διαρρήξει, στη 01:30 τα ξημερώματα, το σπίτι όπου διαμένουν οι δυο γυναίκες. Φαίνεται πως γνώριζαν ότι εκεί έμεναν η ηλικιωμένη γυναίκα και η 45χρονη κόρη της. Και κυρίως, γνώριζαν ότι θα έβρισκαν χρήματα.

Είχαν πληροφόρηση για τις κινήσεις των δυο γυναικών. Γνώριζαν πως έκαναν πολλές φιλανθρωπίες. Πως συχνά πήγαιναν στην τράπεζα για να κάνουν αναλήψεις.

Μπήκαν στο σπίτι στη 01:30 τα ξημερώματα και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης για τις δυο γυναίκες. Δεν δίστασαν να βιάσουν τη 45χρονη. Επί σχεδόν 12 ώρες, μαρτύρησε στα χέρια τους. Μαρτύρησε μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει, μητέρας της.

Ίσως ο εφιάλτης να συνεχιζόταν για τις δυο γυναίκες αν ο θείος της 45χρονης δεν πήγαινε στο σπίτι. Είχε ανησυχήσει που μάνα και κόρη δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Και αποφάσισε να πάρει σπίτι τους. Χτύπησε την πόρτα επανειλημμένα. Είχε πια φτάσει σχεδόν 13:00 το μεσημέρι.

Οι δυο αδίστακτοι ληστές άνοιξαν την πόρτα, χτύπησαν άγρια τον άτυχο άνδρα και εξαφανίστηκαν. Πήραν μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Οι έρευνες δεν σταμάτησαν. Μέχρι που εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος Αλβανός. Το DNA του οποίου ταυτοποιήθηκε με εκείνο που είχε βρεθεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr