ΠΑΟΚ – Σαββίδης: "Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου"


12-03-2018 10:27

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια του, λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. “Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ανάρτηση στο instagram, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ κι η οικογένεια του δέχεται πόλεμο, ενώ υποστήριξε ότι φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του, τον οποίο χαρακτήρισε Θεό.

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη

«Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε «βιάσει» και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο… Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

 

 

Πηγή: www.newsit.gr