ΠΟΣΠΕΡΤ κατά ΣΚΑΪ για το MEGA: Θέλει να πετάξει τους εργαζόμενους στον Καιάδα της δυστυχίας


10-03-2018 17:03

“Επίθεση” κατά του ΣΚΑΪ εξαπολύει η ΠΟΣΠΕΡΤ, με αφορμή την εποστολή του σταθμού για το MEGA, που ζητά να πέσει οριστικό “μαύρο” στο κανάλι. Σε αυτήν καλεί το ΕΣΡ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ ότι θέλει να πετάξει τους εργαζόμενους στον Καιάδα της ανεργίας και της δυστυχίας.

«Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει πρωτοβουλίες, ώστε να καλυφθούν ηθικά, νομικά, πολιτικά και εν τέλει ουσιαστικά οι εργαζόμενοι του MEGA» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναφερόμενη στην επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ σημειώνει «καλούμε το ΕΣΡ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους κατάπτυστες επιστολές – προτάσεις και να λάβει αυτήν την απόφαση που θα θεραπεύσει την αδικία, θα αποδώσει δικαιοσύνη με πραγματική λύση στην τραγωδία που ζουν εδώ και δύο χρόνια 420 οικογένειες χωρίς αυτά που δικαιούνται. 420 οικογένειες για τις οποίες σήμερα ο εντολοδόχος ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν «σκάει» αλλά με την «παρέμβασή» του θέλει να τις πετάξει στον Καιάδα της ανεργίας και της δυστυχίας».

«Η χρονική στιγμή αυτής της έκρηξης θράσους, υποκρισίας και αναλγησίας, συμπίπτει με αυτήν που διαφαίνεται κάποιο «φως στο τούνελ», κάποια ελπίδα για λύση στο δράμα των 420 εργαζομένων του MEGA, κάτι που φυσικά θα βλάψει την ευαίσθητη στον ανταγωνισμό τσέπη του μιντιάρχη – «δεξιού ψάλτη» της ΝΔ και «ιεροκήρυκα» των μνημονίων» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους συναδέλφους του MEGA και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση. Είναι δίπλα και μαζί στον δίκαιο αγώνα τους, εμποδίζοντας κάθε «ανθρωποθυσία» στον βωμό του ανταγωνισμού, του κέρδους και των πολιτικών σκοπιμοτήτων που επιδιώκει η φαύλη μιντιακή ολιγαρχία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πηγή: www.newsit.gr