Ευαγγελόπουλος: «Ο Λεωνίδας που υποδύομαι στο Έλα στη θέση μου είναι πιο παραδοσιακός από μένα»


10-03-2018 6:38

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για την επιτυχία της σειράς «Έλα στη θέση μου» και για τον ήρωα που υποδύεται.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για την πορεία της σειράς «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστείτε;

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος επειδή πήγε και δεύτερη σεζόν και φέτος πάει καλύτερα και από την πρώτη.

Πού οφείλεται αυτό;

Η σειρά αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Έγινε καλή δουλειά από τους σεναριογράφους και εξακολουθεί να γίνεται. Και οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί είναι όλοι ένας κι ένας! Πιστεύω ότι είναι μια σειρά που έχει όλα τα δεδομένα. Προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού.

 Παίζει ρόλο στην επιτυχία το ότι είναι κωμωδία;

Σαφώς. Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει, ειδικά στην εποχή μας. Η κωμωδία πάντα άρεσε στον Έλληνα. Είναι θετικό το ότι η σειρά έχει αρκετά κωμικά στοιχεία, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά. Είναι ένας συνδυασμός κωμωδίας και δράματος και αυτό κάνει τον κόσμο να μη βαριέται.

 Μοιάζετε με τον Λεωνίδα, τον ήρωα που υποδύεστε;

Νομίζω ότι δεν έχω πολλά κοινά. Είναι μεν αποφασιστικός, έχει μια ευθύτητα, θέλει να είναι δίκαιος, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και εμένα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μου,

Έχω την εντύπωση ότι εσείς είστε ελεύθερο πνεύμα! Εκείνος είναι πιο παραδοσιακός;

Αυτό ακριβώς.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Λεωνίδα;

Προς το παρόν έχει τεράστιο δίλημμα με τη Μένη. Από τη μία τη θέλει και από την άλλη όχι. Έχει μια εσωτερική διαμάχη μυαλού και συναισθήματος. Το μυαλό λέει «όχι», το συναίσθημα λέει «ναι» και δεν μπορεί να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση.

Έχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη θέση;

Ναι, έχω βρεθεί. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Πηγή: mytv