Επίσημο. Αναβλήθηκε το Άρης – ΠΑΟΚ


09-03-2018 16:39

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του να αναβάλει τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της Basket League. Δεν ορίστηκε ακόμα νέα ημερομηνία για το παιχνίδι.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Η διοργανώτρια αρχή πήρε αυτή την απόφαση, έπειτα από την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας».

Πηγή: www.newsit.gr