Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Γιώργος Καπουτζίδης… δύο ευθείες παράλληλες


04-03-2018 13:30

Η απίστευτη αντίδραση της ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για τον παλιό φίλο και συνεργάτη της…

Πριν από μερικές εβδομάδες, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη που έδωσε στο Dot, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι με τα πρόσωπα του «Παρά πέντε» που δεν μιλάει πια, ο λόγος είναι «ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Κόλαφος Καπουτζίδη για την παρέα του Παρά Πέντε: «Με πλήγωσαν! Μου κόστισε πολύ! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

Με δεδομένο ότι τα πρόσωπα του «Παρά Πέντε» με τα οποία δεν μιλάει πια ο Γιώργος είναι πολύ συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπουζιώτης ρώτησε σχετικά την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Reallife. Πώς απάντησε η ηθοποιός;

Υπήρξε μια ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη για αχάριστους στο «Παρά Πέντε» που κάνατε μαζί.

Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό. Το παραμικρό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, αφού ανήκεις στη δυνατή παρέα του «Παρά Πέντε» και έγινε αυτή η δήλωση που συζητιέται έντονα εδώ και μέρες.

Εσύ ρώτησέ με, εγώ δεν θα σου απαντήσω, πώς το λένε; Δεν θα πω το παραμικρό για όλο αυτό.

Πηγή: www.zappit.gr