«Η Μαλβίνα μόλις έμαθε ότι είναι άρρωστη δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και το έκρυψε»


25-02-2018 18:50

Ποιος έκανε αυτές τις αποκαλύψεις για τη Μαλβίνα Κάραλη;

Ο Γιώργος Μητσικώστας γνώριζε την αείμνηστη δημοσιογράφο και μίλησε για την περίοδο που εκείνη έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Ποιες σατιρικές εκπομπές σας αρέσουν;

Η εκπομπή της Μαλβίνας Κάραλη. Με τη Μαλβίνα συζητούσαμε, πριν φύγει από τη ζωή, να κάνουμε μαζί μια σατιρική εκπομπή. Όταν το 1994 η Μαλβίνα ήταν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έτυχε να περνάει έξω από τα μοντάζ που ήμουν και με έβλεπε που «πείραζα» τα βίντεο. «Τι κάνεις εδώ;» μου είπε και όταν της έδειξα ότι «πείραζα» τον ήχο και την εικόνα, μου λέει: «Αυτό είναι ωραία ιδέα για εκπομπή. Θέλεις να την κάνουμε μαζί;».

Εγώ τότε έκανα τις «Κούκλες», το «Τρελλάς», ήμουν και στο ραδιόφωνο, οπότε δεν προλάβαινα να κάνω τίποτε άλλο. «Κάν’ τη μόνη σου» της είπα και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα του «Μαλβίνα Hostess». Όταν χρόνια μετά βρεθήκαμε και οι δύο εκτός τηλεόρασης, για πολιτικούς και άλλους λόγους, συζητήσαμε να κάνουμε κάτι μαζί. Δυστυχώς, εκείνη αρρώστησε, εγώ πήγα στο Alter και λίγο μετά έφυγε από τη ζωή.

Είναι αλήθεια ότι η Μαλβίνα Κάραλη έκρυψε την αρρώστια της ακόμα και από τους πολύ δικούς της ανθρώπους;

Ναι, είναι αλήθεια. Η Μαλβίνα ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστη, θέλησε να το κρατήσει για πάρτη της, γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και όσους την αγαπούσαν.

Από το «Μαλβίνα Hostess» έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια. Δεν υπήρξε κάποια άλλη σατιρική εκπομπή που να σας κέντρισε το ενδιαφέρον;

Η Μαλβίνα, όπως κι εγώ, ήταν πολύ τελειομανής, γι’ αυτό και μου άρεσε. Κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω μια καινούρια μίμηση αν δεν είμαι σίγουρος ότι θα την κάνω καλά. Κάποιοι τα κάνουν όλα τσάτρα πάτρα και δεν τους ενοχλεί αν τελικά αυτό που βγαίνει είναι καρικατούρα. Εγώ θα ντρεπόμουν. Όταν πρόκειται να μιμηθώ ένα γυναικείο πρόσωπο, θα ξυριστώ κόντρα. Δεν θα φορέσω απλώς μια περούκα και θα βγω αξύριστος ή με μούσι.

Πηγή: TV PAGE

«Η Μαλβίνα μόλις έμαθε ότι είναι άρρωστη δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και το έκρυψε»

«Η Μαλβίνα μόλις έμαθε ότι είναι άρρωστη δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και το έκρυψε»