ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Σας παρακαλούμε να καταθέσετε… φωνή και λογική."


23-02-2018 12:36

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας που θα γεμίσει την Τούμπα στο “μεγάλο” ματς με τον Ολυμπιακό να.. βάλει πάνω απ" όλα τη λογική και να “σπρώξει” την ομάδα προς τη νίκη, χωρίς ακρότητες, που μπορούν να προκαλέσουν την τιμωρία της.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανέαφέρει πως για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα (“σέντρα” στις 19:30).

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής:

Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα.

Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους!

Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο!

Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια! Ραντεβού την Κυριακή!»

Πηγή: www.newsit.gr