Τσακαλώτος: Υπάρχει βελτίωση στην οικονομία αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης – Η επίσκεψη του υπουργού στο Ηράκλειο


23-02-2018 12:22

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στο Ηράκλειο για σειρά συναντήσεων. Ένα σχόλιο για την οικονομία που έκανε ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο…

Με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό είχε συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου και αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά» βιομηχανία για όλη την Κρήτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης!

Ο κ. Τσακαλώτος επιπλέον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.

Εικόνες από την επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Λότζια

Πηγή: cretalive.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ