Γιάννης Αποστολάκης: «Ο ρόλος μου είναι συμβουλευτικός, δεν κάνω υποδείξεις»


19-02-2018 1:30

Φέτος έχει διπλό ρόλο στην tv. Τον βλέπουμε στο «Dot» στον ΣΚΑΙ να προτείνει εύκολες και νόστιμες συνταγές αλλά και στο Master Chef να επιβραβεύει τη νικήτρια ομάδα με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης.

O Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί τους, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος. Ευθύς και ειλικρινής μιλά στο Secret για τη μεγάλη επιτυχία του Master Chef και πως την βιώνει.

«Χαίρομαι πολύ που πάει καλά. Εγώ και μόνο που βρίσκομαι εκεί μου αρέσει. Μου ξυπνά αναμνήσεις από το Master Chef που συμμετείχα και μου αρέσει που είμαι μέρος του» δηλώνει και συνεχίζει: «Κάνουμε κουβέντα με τα παιδιά, ο ρόλος μου είναι συμβουλευτικός, δεν κάνω υποδείξεις. Έχω περάσει και εγώ από το παιχνίδι και καταλαβαίνω κάποια πράγματα πολύ καλά»

Ποια η γνώμη του για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος δήλωσε πως αποχώρησε καθώς θεωρεί πως είναι ένα concept καθαρά μαγειρικό ενώ ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι

«Άσχετα με το τι δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω για να μην, το master chef έχει τέτοια μορφή και αυτό είναι θέμα της παραγωγής. Εμένα δεν με επηρεάζει αυτό. Δεν με νοιάζει τόσο αν είναι ριάλιτι. Εγώ βιώνω άλλα πράγματα με τα παιδιά, έχω καλή σχέση με τους παίκτες και περνάμε πολύ καλά» εξηγεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr