Στόμα ερμητικά κλειστό – Προκλητική σιωπή Τραμπ σε ερώτηση για την οπλοκατοχή


15-02-2018 19:21

Προκλητικά… αδιάφορος για την ουσία του προβλήματος ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το διάγγελμα που έβγαλε με αφορμή το μακελειό στη Φλόριντα. Προτίμησε να το βάλει στα πόδια παρά να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για την οπλοκατοχή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στο διάγγελμά του για το μακελειό στη Φλόριντα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 17 ανθρώπους εξήγησε ότι απευθύνεται σε ένα «έθνος που υποφέρει», ωστόσο δεν ανέφερε ούτε μια φορά τη φράση «πυροβόλο όπλο». Ο Ντοναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της σύντομης δήλωσής του υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το «δύσκολο πρόβλημα των ψυχικών ασθενειών».

Στρουθοκάμηλος Τραμπ – Κατάπιε τη γλώσσα του και όπου φύγει φύγει

Κι αν ο Τραμπ απέφυγε να θίξει την οπλοκατοχή και να συνεχίζει να στρουθοκαμηλίζει, ένας δημοσιογράφος κατά την αποχώρησή του προέδρου των ΗΠΑ από την αίθουσα τον ρώτησε αν σκοπεύει να κάνει κάτι για τα όπλα.

«Κύριε Πρόεδρε γιατί εξακολουθεί να συμβαίνει αυτό στις ΗΠΑ; Θα κάνετε κάτι για τα όπλα;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. Ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος αμερικανός πρόεδρος απλώς συνέχισε προς την έξοδο χωρίς να δώσει την παραμικρή απάντηση. Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου…

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Πηγή: www.newsit.gr