Βραβείο στην Britney Spears για υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ


15-02-2018 15:05

«Η Britney Spears είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής της κοινότητας των ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών. Έχει μιλήσει δημόσια κατά του μπούλινγκ των ΛΟΑΤΚΙ νέων, έχει δημόσια αντιτεθεί σε νομοσχέδια, στο Τέξας, που θα περιόριζαν τα δικαιώματα των διεμφυλικών, και έχει συμμετάσχει σε μουσικό φεστιβάλ προς τιμήν των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης σε νάιτ κλαμπ ομοφυλόφιλων στο Ορλάντο, το 2016».

Με αυτές τις γραμμές ξεκινά η ανακοίνωση της μη κυβερνητικής οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) – ιδρύθηκε από ΛΟΑΤΚΙ εργαζόμενους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για να παρακολουθεί περιπτώσεις δυσφήμισής τους από τα ΜΜΕ – ότι, στις 12 Απριλίου, θα τιμήσουν την Σπίαρς για την προσφορά της.

Ερωτική επιστολή της Britney Spears στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ

«Επιπλέον, έχει υποστηρίξει τους ομόφυλους γάμους και, πέρυσι, έγραψε ανοιχτή «ερωτική επιστολή» στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ στην οποία έλεγε: «Οι ιστορίες σας είναι αυτό που με εμπνέει, που μου δίνει χαρά, και κάνει εμένα και τους γιους μου να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι»» συνεχίζει η ανακοίνωση του GLAAD.

Η Britney Spears θα λάβει το βραβείο Vanguard, στην τελετή απονομής των GLAAD Media Awards, στο Μπέβερλι Χιλς. Στο παρελθόν, με το βραβείο αυτό έχουν τιμηθεί, μεταξύ άλλων, οι Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ