Ντιναμό – Χάτσκεβιτς: "Οργανωμένη ομάδα η ΑΕΚ. Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό"


14-02-2018 19:42

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλιαξάντρ Χατσκέβιτς έδειξε -μέσω των δηλώσεων του- πως η ουκρανική ομάδα σέβεται και δεν υποτιμά την ΑΕΚ, ενώ τόνισε η πρόκριση στους “16” του Europa League θα κριθεί στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Αλιαξάντρ Χατσκέβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιες μεγάλες αμφιβολίες. Σκέφτομαι λίγο για δύο τρεις θέσεις, για τις οποίες έχουμε δύο παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν».

Για το αν συμφωνεί ότι η ΑΕΚ είναι η πιο πειθαρχημένη, οργανωμένη και δυνατή ομάδα που θα μπορούσε να «πέσει» στη Ντιναμό: «Ναι, συμφωνώ ότι είναι πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα, αλλά και με την Παρτιζάν που παίξαμε ήταν επίσης οργανωμένη. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου, στις αναλύσεις είναι ότι η ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ δυνατά ομαδικά, είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη ομάδα».

Για το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιούσε αύριο, πλην της νίκης: «Θα παιχτούν δύο παιχνίδια, οπότε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχουμε αύριο, τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι που είδε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και τι ξεχώρισε: «Έχει κάποιους άσους στο μανίκι η ΑΕΚ. Δεν θα επαναληφθώ, θα πώ ότι η ΑΕΚ η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και ναι, υπάρχουν κάποιες δυνατές προσωπικότητες ειδικά στην επίθεση, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που έχω δείξει στους παίκτες μου και ελπίζω να βγουν στο γήπεδο αύριο».

Πηγή: www.newsit.gr