Λαμία – ΠΑΟΚ: Ο Βασιλειάδης "άναψε κόκκινο" στη μετακίνηση οπαδών


14-02-2018 17:34

Με στόχο τη “διαφύλαξης της δημόσιας τάξης”, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν στη Λαμία, για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Χωρίς οπαδούς στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λαμία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το “παρών” στην εκτός έδρας αναμέτρηση των “πρασίνων” με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

“Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αναφέρεται

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Τετάρτη (14-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018) και ώρα 19.30΄ στο γήπεδο AEL FC ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πηγή: www.newsit.gr