Αιματηρό τροχαίο στο Heathrow – Έβγαλαν εκατοντάδες επιβάτες από αεροπλάνο


14-02-2018 12:56

Πανικός στο αεροδρόμιο Heathrow μετά από σοβαρό ατύχημα με δύο τραυματίες. Καθυστερήσεις δύο ωρών σε πάνω από 20 πτήσεις.

Σοβαρό ατύχημα με δύο υπηρεσιακά οχήματα σε αεροδιάδρομο του Heathrow. Τραυματίστηκαν δύο μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου, με εκατοντάδες επιβάτες να απομακρύνονται από αεροπλάνο.

Αξιωματικοί της Scotland Yard κλήθηκαν στο αεροδρόμιο γύρω στις 6 το πρωί μετά το σοβαρό ατύχημα κοντά στον τερματικό 5. Οι επιβάτες ανέφεραν καθυστερήσεις έως και δύο ωρών σε πάνω από 20 πτήσεις, με την British Airways να επιβεβαιώνει πως ορισμένοι τερματικοί σταθμοί δεν ήταν προσβάσιμοι.

«Επιβιβαστήκαμε, περιμέναμε και ο πιλότος μας ζήτησε συγγνώμη για τις ανακοινώσεις καθυστέρησης. Στις 8:55 αποβιβαστήκαμε και επιστρέψαμε στον τερματικό περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει» σημείωσε επιβάτης.

Τροχαίο με τραυματίες στο Heathrow

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κλήθηκαν στο σημείο μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων του αεροδρομίου στο Heathrow. «Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε έναν άντρα που δεν αντιμετώπιζε απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Ένας 40χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου. Περιμένουμε ενημέρωση για την κατάστασή του. Δεν έγιναν συλλήψεις».

«Εργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Η πίστα του αεροδρομίου παραμένει ανοικτή και θα εργαστούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στα ταξίδια των επιβατών μας.»

Πηγή: Dailymail