Το ξέσπασμα της Σκορδά: «Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι! Τελεία»!


14-02-2018 11:41

Απίστευτο ξέσπασμα από τη Φαίη Σκορδά!

Με αφορμή τα όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τους όρους που βάζουν μερικοί ώστε να συμμετέχουν σε μία φωτογράφιση, ο Άρης Καβατζικης ανέφερε ότι υπήρξε ένας  τραγουδιστής που αρνήθηκε να φωτογραφηθεί στο επετειακό τεύχος περιοδικού, γιατί δεν συμμετέχει σε συλλογικά θέματα με άλλους.

 

Η Φαίη Σκορδά τότε είπε: «Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Όλοι δουλεύουμε κάπου. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δε θα πάω κάπου χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια, είμαι στη θέση να μπορώ να πω «εκεί θέλω να πάω, για προσωπικούς λόγους θέλω να δώσω συνέντευξη ή οτιδήποτε». Αλλά δεν είναι δυνατόν όταν είσαι επαγγελματίας να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις λες και είσαι πέντε χρονών μωρό.

Εμένα μου τηλεφώνησε η Τένια Μακρή προχθές… δεν μπορώ εγώ να μην πάω στην παρουσίαση του βιβλίου της, θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου…

Θυμάμαι όταν ήμουν στο Mega μου είχε ζητήσει μια παλιά μου συνεργάτιδα συνέντευξη σε ένα site που άνοιγε και μου είχαν πει από το Mega «δεν θα πας». Μίλησα στον διευθυντή μου και του είπα «Κοίταξε να δεις, εμένα αυτός ο άνθρωπος μου πρόσφερε δουλειά, δε γίνεται»…  Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr