Αθλήτρια του πατινάζ παραλίγο… να μείνει τόπλες, ενώ αγωνιζόταν! (BINTEO)


12-02-2018 13:08

Μία ατυχή στιγμή που έδειξε όμως την… τόλμη και την γοητεία της είχε η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια του πατινάζ Γιούρα Μιν, καθώς στη διάρκεια χορευτικής φιγούρας, το κόκκινο σέξι κορμάκι της λίγο έλειψε να γίνει ακόμα πιο αποκαλυπτικό.

Το κορμάκι της στο χρώμα της φωτιάς άφησε ακάλυπτο τον ένα της ώμο γλιστρώντας προς τα κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε ξεκίνησε τη χορευτική της φιγούρα της. Όμως, για… κακή τύχη του ανδρικού πληθυσμού, δεν αποκαλύφθηκε το στήθος της ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Η Γιούρα όμως δεν τα έχασε και ως πραγματική αθλήτρια, συνέχιζε να εκτελεί το πρόγραμμά της, με την βοήθειά του συναθλητή της Αλεξάντερ Γκαμίλιν. «Είπα από μέσα μου. Ω όχι! Είχα τρομοκρατηθεί κατά την διάρκεια ολόκληρου του προγράμματος», είπε μετά σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Η Γιούρα άλλαξε τις κινήσεις της ώστε τα χέρια της να παραμείνουν πίσω εμποδίζοντας με τον τρόπο αυτό το κορμάκι της να πέσει μπροστά. Όταν άρχισε να κατεβαίνει το κορμάκι, σταμάτησε μόνο μια φορά για να το τραβήξει προς τα πίσω.

Η ίδια πάντως έγραψε στο Twitter ότι νιώθει ιδιαίτερα περήφανη που αγωνίστηκε για την χώρα της παρά την ενδυματολογία της ατυχία.

Το ζευγάρι «Γιούρα- Αλεξάντερ» τερμάτισε στην ένατη θέση του ομαδικού καλλιτεχνικού πατινάζ και, όπως δήλωσε, θα δηλώσει συμμετοχή και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

protothema