Γεωργαντάς: Το μήνυμα που έστειλε στη Θρασκιά μετά τον χαρακτηρισμό «ζωντοχήρα» on air


12-02-2018 9:42

Ο Γεωργαντάς μετά το περιστατικό στο Πρωινό, έστειλε μήνυμα στη Θρασκιά. Τι του απάντησε η παρουσιάστρια;

Ο Θέμης Γεωργαντάς είχε αποκαλέσει στο Πρωινό την Ράνια Θρασκιά και τη Φαίη Σκορδά «ζωντοχήρες»! Για το εν λόγω περιστατικό μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, dot και είπε:

«Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν! Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage την Φαίη και την Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω “Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες” και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα, μου ήρθε και το είπα!» και συνέχισε: «Νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο».

Και αποκάλυψε πως μετά το περιστατικό μίλησε με τη Ράνια, αφού πήρε την πρωτοβουλία και της έστειλε μήνυμα: «Με την Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα “πότε θα πάμε για φαγητό;” και μου απαντάει “αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή”» και κατέληξε λέγοντας: «Δε θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr