Αλέξανδρος Σταύρου: «Οι σύντροφοι δεν θέλουν να βρουν τη χρυσή τομή»


09-02-2018 23:08

Ο Αλέξανδρος Σταύρου με αφορμή τις εξελίξεις στην «Παρθένα Ζωή» σχολιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο Mega.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου αναφέρθηκσε σε συνέντευξή του γιατί ενέδωσε σε ακόμα μία καθημερινή σειρά με 12ωρα γυρίσματα και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι πολύ ειλικρινής: «Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε και πολλά όχι. Οι ελληνικές σειρές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και δη αυτές που πληρώνεσαι στην ώρα σου, και όλοι οι συντελεστές είναι επαγγελματίες. Στο Mega δούλεψα αρκετά χρόνια, έκανα επιτυχίες, έβγαλα χρήματα, αλλά στο τέλος τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα» και αναφέρεται στις δυσάρεστες εξελίξεις για το κανάλι.

«Δεν είναι ότι χάνουν τις δουλειές τους 420 οικογένειες, αν βάλει λουκέτο ο σταθμός. Είναι και ότι δεκάδες ηθοποιοί που πήραν μέρος σε σίριαλ δεν θα πληρωθούν και ότι επιπλέον θα κληθούν να δώσουν εισφορά στην Εφορία για δουλειές από τις οποίες δεν έχουν πάρει μία! Να αποδίδεις ΦΠΑ για λεφτά που δεν έχεις πάρει είναι αδικία και καταστροφή» δήλωσε στην Espresso. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr