Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο ο ένας από τους δύο αυτοδιοικητικούς που έπαιξαν μπουνιές.


08-02-2018 16:19

Στο νοσοκομείο Αγρινίου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο τοπικός πρόεδρος της Κοινότητας Λιθοβουνίου του Δήμου Αγρινίου, Αλεξανδρής Κων/νος ο οποίος τραυματίστηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι μετά από καυγά με έναν άλλο τοπικό Πρόεδρο της περιοχής.

Σύμφωνα με το agriniosite το περιστατικό σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή και ειδικότερα για την εναπόθεση μπάζων από την τοπική Κοινότητα Μεσάριστας  που εκτελείται έργο της Περιφέρειας στην Κοινότητα του Λιθοβουνίου.

Ο ένας εκ των προέδρων είναι και υπάλληλος της Περιφέρειας και ήταν εκείνος, σύμφωνα με τους μάρτυρες που μίλησαν στο agrinioysite, που μετέφερε και τα μπάζα..

Την στιγμή λοιπόν που οι δύο πρόεδροι συναντήθηκαν στο  καφενείο  ο ένας εξ αυτών ζήτησε το λόγο στον άλλον γιατί μεταφέρει μπάζα  και τα τοποθετεί δίπλα σε μια βρύση του χωριού και αυτό όπως φάνηκε, στάθηκε η αφορμή να  λογομαχήσουν.

Ο  πρόεδρος του Λιθοβουνίου έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αυτή την ώρα κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στο νοσοκομείο Αγρινίου όπως και η σύζυγος του τραυματισμένου Προέδρου και μίλησαν στο agriniosite.

Πηγή: agriniosite