Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος στον Περιφερειακό – Στα όριά τους οι "παγιδευμένοι" οδηγοί


08-02-2018 11:31

Δύο ατυχήματα έχουν προκαλέσει μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στη Θεσσαλονίκη. Οι εικόνες δείχνουν τι περνούν οι οδηγοί στον Περιφερειακό…

Σταματημένα αυτοκίνητα, τεράστιες ουρές και μεγάλες καθυστερήσεις συνθέτουν το σκηνικό αυτή την ώρα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Μετά τα δύο πρωινά ατυχήματα, η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί με αποτέλεσμα το ρεύμα προς Δυτικά να είναι μπλοκαρισμένο. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές

Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη λόγω ομίχλης

Πυκνή ομίχλη σκέπασε από το πρωί περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Η χαμηλή ορατότητα -εξαιτίας της αυξημένης υγρασίας, των υψηλών θερμοκρασιών και της άπνοιας- έχει προκαλέσει προβλήματα στο πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Μέχρι στιγμής ακυρώθηκαν δύο πτήσεις, ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ορατότητα στην περιοχή του αεροδρομίου δεν ξεπερνούσε το πρωί τα 200 μέτρα.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί. Αυξημένη είναι η κίνηση στην Περιφερειακή οδό της πόλης, όπου, νωρίτερα, σημειώθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα, με υλικές μόνο ζημιές, ένα στο ρεύμα προς δυτικά (στο ύψος της Νεάπολης) και το άλλο στο ρεύμα προς ανατολικά (στο ύψος του Αγίου Παύλου).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, η ομίχλη θα εξασθενίσει έως το μεσημέρι.

Εικόνες από την ομίχλη στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: life-events.gr