Σοκ κατηγορείται για δολοφονία ο…


08-02-2018 9:44

Μία συνέντευξη του πρώην κολλητού του θέτει τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

 Ο παλαίμαχος παίκτης του μπέιζμπολ, Lenny Dykstra αποκάλυψε πως ο Charlie Sheen είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Και μεταξύ άλλων είπε πως τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Rick Calamaro.

Ο Calamaro υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε αρκετά σκευάσματα για να το αντιμετωπίσει. Η νεκροψία ανέφερε «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».

Ο πρώην φίλος τους Sheen αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός του έγραφε ένα βιβλίο στο οποίο ανέφερε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ο Dykstra εξομολογήθηκε στον τότε φίλο του για το βιβλίο: «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Calamaro. Έτσι αποφάσισε να ρωτήσει τον Sheen τι είχε συμβεί Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ@@@@όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Ο Dykstra μπορεί να τον κατηγορεί, αλλά δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Σοκ κατηγορείται για δολοφονία ο...

Σοκ κατηγορείται για δολοφονία ο...

Σοκ κατηγορείται για δολοφονία ο...

Πηγή: www.gossip-tv.gr