Προκλητικός στα δικαστήρια ο 29χρονος που κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε ανήλικες


07-02-2018 13:58

Προκλητικός εμφανίστηκε φτάνοντας στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί ο 29χρονος που φέρεται να έδινε ναρκωτικά και να βίαζε ανήλικες.

Την ώρα που αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αποδοκιμάστηκε από πολίτες που ήταν στο σημείο. Του φώναζαν «Ντροπή! Αλήτη!»

Τότε εκείνος στράφηκε προς το μέρος τους και χαμογελώντας περιπαικτικά τους αποκάλεσε «πρεζάκια».

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 29χρονου που κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε 15χρονα κορίτσια.

Ο 29χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανήλικων κοριτσιών ερχόταν μαζί τους σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον Πετσούλα Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. “σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους”.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά στοιχεία για τη δράση του 29χρονου και για τον λόγο αυτό δίδονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, οι πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν κάτι καλούνται επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr