Κρήτη: Έβγαλε μαχαίρι σε δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου


06-02-2018 20:45

Ένα «θερμό» επεισόδιο με… πρωταγωνιστή έναν 27χρονο λιμενοφύλακα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το CretaPost, όλα ξεκίνησαν όταν τρεις γυναίκες που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στην Ανάληψη Χερσονήσου, ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας πως ένας μοτοσικλετιστής τις καταδίωκε. Μάλιστα, οι ίδιες φαίνεται πως σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό της μοτοσικλέτας να τις πλησιάζει με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας καβγάς άνευ προηγουμένου.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γυναικών στις αστυνομικές αρχές, ένας περαστικός ακούγοντας τον καβγά σταμάτησε και επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, ο 27χρονος μοτοσικλετιστής έβγαλε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα επιπόλαιο τραύμα.

Οι τρεις γυναίκες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους κι έφυγαν από το σημείο ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ειδοποίησαν ξανά την αστυνομία λέγοντας πως ο 27χρονος εξακολουθούσε να τις ακολουθεί.

Τελικά, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον «θερμόαιμο» μοτοσικλετιστή ενώ ήδη του έχουν ασκηθεί διώξεις για οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο.

Πηγή: CretaPost