"Σκοτωμός" για την παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο


05-02-2018 18:45

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη ΝΔ και την κυβέρνηση με αφορμή την παρουσία του Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο. Πολλοί ανέφεραν ότι η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν ήταν τυχαία… και σχετιζόταν με το σκάνδαλο Novartis.

Λίγο μετά την άφιξή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Ανώτατο Δικαστήριο εισήλθαν η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροί της Χρήστος Ντζούρας και Γιάννης Μανώλης.

Αμέσως αντέδρασε η ΝΔ, με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο να γράφει στο Twitter: «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;».

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος αφού και ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα… γράφοντας στο Twitter: «Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό». Δεν σταμάτησε εκεί… και σημείωσε λίγο αργότερα ότι: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για προσωπική του υπόθεση.

 

 

Πηγή: www.newsit.gr