Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έξοδος με φίλους, η άδεια που του έδωσε η Ναταλί και η… συμφωνία τους


05-02-2018 8:36

Το έκαψε το πελεκούδι ο Γκουντάρας με τους φίλους του!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βγήκε βραδιάτικα με παιδικούς του φίλους. Η γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα τον άφησε να βγει έξω, όμως του έθεσε έναν όρο… σε δύο ώρες να έχει επιστρέψει και εκείνος βρήκε τη λύση. Ποια είναι;

Όπως έγραψε και στο instagram του: “Λοιπόν αδέλφια καλό μας μήνα…?ᅫワεγάλη ημέρα η σημερινή…‼️Το κορίτσι μου❤️,μου έδωσε δίωρη άδεια για να πιω ένα κρασάκι?,με τους αγαπημένους-παιδικούς μου φίλους✨✔️Θαύμα…σκέφτηκα αλλά δεν τόλμησα να της το πώ…?¬ンᄂ️Όσο για τις λεπτομέρειες της δίωρης…Η ταβέρνα είναι δίπλα στο σπίτι μας(του φίλου μας του Σταύρου)?ᅫᄎαι ως ώρα επιστροφής,έχει οριστεί η δεκάτη βραδινή…?¬ワヤ️Άντε στην υγεία μας παιδιά…γιατί ο χρόνος περνάει” .

Και αφού βγήκε και ξενύχτησε, την επόμενη μέρα η γυναίκα του τον έβαλε ξανά στο πρόγραμμά του. Ο Γρηγόρης έγραψε την επόμενη μέρα: “Τα πράγματα παιδιά στο Γκουνταρέικο✨μετά τη δίωρη άδεια της Πέμπτης…?,δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα περίμενα…μία μικρή καθυστέρηση,στάθηκε αφορμή,ώστε το στεφάνι μου,να με επαναφέρει στην τάξη…⚔️Πρόγραμμα,περπάτημα και στη δουλειά με τα ρούχα…”.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έξοδος με φίλους, η άδεια που του έδωσε η Ναταλί και η... συμφωνία τους

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η έξοδος με φίλους, η άδεια που του έδωσε η Ναταλί και η... συμφωνία τους

Πηγή: www.gossip-tv.gr