Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη: Οι παρακρατικές μέθοδοι δεν φοβίζουν


03-02-2018 18:52

Με πυρά στην κυβέρνηση ενόψει και του αυριανού (04.02.2018) συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (03.02.2018) άγνωστοι, πιθανότατα αντιεξουσιαστές, πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στην Ακρόπολη. Ήταν ο… τρόπος τους να διαφωνήσουν μαζί του για την απόφασή του να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία καθιστά την κυβέρνηση υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών που θα βρεθούν στο συλλαλητήριο αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή του.

Παράλληλα τονίζει ότι παρακρατικές μέθοδοι όχι μόνο αποδοκιμάζονται από την κοινωνία αλλά δεν φοβίζουν τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

Υπενθυμίζουμε – για άλλη μία φορά – ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».

Πηγή: www.newsit.gr