Παναθηναϊκός: "Χρόνια πολλά στην ομάδα της ζωής μας."


03-02-2018 11:31

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει σήμερα (3/2) τα 110α γενέθλια της ιστορίας του. Δείτε την ανάρτηση της “πράσινης” ΠΑΕ στα social media.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε 110 χρόνια ζωής. Μπορεί το «τριφύλλι» να βιώνει μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του σε ποδόσφαιρο κι ερασιτέχνη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γιορτάζει τα γενέθλια του.

«Αναλώνοντας ένα μέρος της ζωής μου εις την υπηρεσία της παναθηναϊκής ιδέας, αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να αναφωνήσω κάτι ανάλογον προς το: “Πόσο εμεγαλύνθησαν τα έργα σου Κύριε”. Πράγματι, ο Παναθηναϊκός μας εμεγαλύνθη τόσον και τόσον εδοξάσθη ώστε με πεποίθηση πλέον να πιστεύουμε ότι κάποτε θα εορτάζονται οι εκατονταετηρίδες αυτού.

Διότι ο Παναθηναϊκός μας κατέστη αιώνιος. Κατέστη Αθάνατος! Διότι ο Παναθηναϊκός είναι Ιδέα!» (ομιλία Απόστολου Νικολαΐδη για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου, το 1978). Ο Παναθηναϊκός μας γιορτάζει σήμερα τα 110 χρόνια ζωής του! Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας! Στην ομάδα της ζωής μας!», έγραψε στο Facebook.

Στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευτυχήσαμε να δούμε τους διαδόχους μας να ενστερνίζονται την πίστη και τις αρχές μας, να συνεχίζουν με την ίδια πνοή το δρόμο που χαράξαμε και που οδηγεί στην εκπλήρωση των καλύτερων αθλητικών πόθων»(Γ.Καλαφάτης). 110 χρόνια Παναθηναϊκός! Χρόνια μας πολλά!», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πηγή: www.newsit.gr