Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα 3 Φεβρουαρίου: Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί


03-02-2018 10:21

Πορεία για την επέτειο των Ιμίων προγραμματίζουν το Σάββατο οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής από τα γραφεία του κόμματος έως το μνημείο στην οδό Ρηγίλλης, ενώ την ίδια ώρα αντιεξουσιαστές αναμένεται να κάνουν αντισυγκέντρωση.

Για τον λόγο αυτόν, η αστυνομία ανακοίνωσε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από τις 06.00΄ και σταδιακή και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες διακοπή κυκλοφορίας από τις 15.00΄ οι οποίες θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα, κατά μήκος και πέριξ των κάτωθι οδικών αξόνων:

-Λ. Μεσογείων, από τη συμβολή της με την Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Φειδιππίδου, Λ. Βασ. Σοφίας, καθ’ όλο το μήκος της,

-Λ. Βασ Κων/νου, από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη/ Μιχαλακοπούλου έως τη συμβολή της με την Λ. Βασ. Σοφίας,

-Λ. Βασ. Αμαλίας, από τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου,

-Λ. Κηφισίας, από τη συμβολή της με την οδό Πανόρμου έως τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας,

-Κατεχάκη, από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισίας έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων,

-Μιχαλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Θωμά έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων,

-Φειδιππίδου και,

-Ρηγίλλης.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι δυνατόν να τροποποιηθούν χρονικά και εδαφικά, αναλόγως των επικρατούντων κυκλοφοριακών συνθηκών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί -για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων- να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.