Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες της δηλώσεις για τη συμμετοχή στην Eurovision!


01-02-2018 18:45

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια…

Η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision τον Μάη στη Λισαβόνα. Οι προσδοκίες και ο πήχης είναι ανεβασμένος στο ζενίθ αφού το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για τον στίχο όσο και για την ξεσηκωτική μουσική του.

Το τραγούδι θα είναι αγγλικό και θα έχει τον ισπανικό τίτλο, «Fuego». To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου προέβη σε επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες, με την τραγουδίστρια να δίνει την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην Κύπρο, που ήθελε φέτος να εκπροσωπήσω αυτή την υπέροχη χώρα. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Την αγαπώ πάρα πολύ την Κύπρο και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο και στους Κύπριους για αυτή την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να πω στο ευρύ κοινό και σε όλους να με στηρίξουν και εγώ σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Πηγή: alphanews.live