Γυναίκα υπάλληλος της Βουλής πρωταγωνίστρια σε επεισόδιο με αστυνομικούς


31-01-2018 13:12

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Στέλιο Διονυσίου σημειώθηκε και δεύτερο επεισόδιο αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια υπάλληλο της Βουλής. Και αυτή τη φορά αιτία ήταν ο εκνευρισμός λόγω των μέτρων για την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ.

Όλα έγιναν στις 22:00 στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας. Η υπάλληλος της Βουλής, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπάθησε να περάσει από σημείο όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω των μέτρων.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την εμποδίσουν και τότε εκείνη φέρεται να αντέδρασε επιχειρώντας να περάσει με τη βία από το σημείο όπου είχε τοποθετηθεί η κορδέλα.

Τότε, πάντα σύμφωνα με την πλευρά των αστυνομικών εκείνοι την ακινητοποίησαν. Η γυναίκα τότε φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε προσωρινή κράτησή της.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα εισαγγελέας ο οποίος διέταξε την απελευθέρωσή της, όμως ζήτησε από τους αστυνομικούς να σχηματιστεί άμεσα δικογραφία σε βάρος της και να παραπεμφθεί σε εκείνον άμεσα η υπάλληλος της Βουλής.

Έτσι και έγινε. Η υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια και παραπέμφθηκε για τα… περαιτέρω στον εισαγγελέα.

Πηγή: www.newsit.gr