Αποχαιρετούν τον 18χρονο Στάθη που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ – Άγνωστες πτυχές της τραγωδίας.


22-01-2018 12:44

Ο 18χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ. Η μητέρα του βρισκόταν στη Ρόδο και έμαθε την τραγική είδηση τηλεφωνικά…

Αποχαιρετούν οι γονείς, συγγενείς και φίλοι τον 18χρονο Στάθη Τσαμάνδουρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ξημερώματα της Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στην περιοχή Λίμνες Λασιθίου.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία, που ζούσε το άτυχο παλικάρι θα του πει το τελευταίο “ αντίο” αύριο στη Νεάπολη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η μητέρα του που έμαθε τα τραγικά νέα, ενώ βρισκόταν στη Ρόδο και ο πατέρας του αστυνομικός, που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου, δε μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν το παιδί τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο Στάθης κινείτο με τη μηχανή του στο συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, το προστατευτικό κράνος που φορούσε ο άτυχος 18χρονος δε στάθηκε ικανό για να του σώσει τη ζωή.

Πηγή: cretapost.gr