Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης αντιμετωπίζει την έξαλλη Μαρκέλλα για το περίφημο χαστούκι


22-01-2018 2:56

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Καίτη διαβάζει το ερωτικό γράμμα και καταλαβαίνει πως δεν απευθύνεται στον Ηρακλή, ο οποίος βέβαια δεν το παραδέχεται.

Ο Σέργιος, μπροστά σ’ όλους τους μετόχους της εταιρίας, αποκαλύπτει στοιχεία για την εταιρία που έχουν η Μαρία και ο Νικόλας. Η Ελεωνόρα φαίνεται πως έχει την τύχη με το μέρος της, αφού κατάφερε χωρίς να το ξέρει να αφοπλίσει, και όχι μόνον, τον επίδοξο δολοφόνο της. Η Μαρία καλείται να δώσει εξηγήσεις για την εταιρία της. Ο Σέργιος αναθέτει στον Μαρούδα να μάθει τα πάντα για την «Terramoda».

 

Ο Αλέξης αντιμετωπίζει την έξαλλη Μαρκέλλα για το περίφημο χαστούκι. Στο σπίτι της Μαρίας, οι γονείς της μένουν έκπληκτοι από την αντίδραση της μητέρας του ερωτευμένου κοριτσιού. Ο επίδοξος δολοφόνος της Ελεωνόρας δεν το βάζει κάτω, αλλά και η εύνοια της τύχης της συνεχίζεται. Η Μαρία τελικά αποφασίζει να συνεργαστεί με την Τζίνα και να φύγει μαζί της στο Παρίσι! Ταυτόχρονα, η αποκάλυψη του Σέργιου κάνει τον Αλέξη να είναι ανυπόμονος για την πλαστή αναφορά και πιέζει τη Μαρία…

Πηγή: www.gossip-tv.gr