Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος Έλληνα στην Καμπούλ


21-01-2018 20:31

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την τύχη ενός Έλληνα στην Καμπούλ. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει ότι έχει χάσει τη ζωή του στην τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Άγνωστη παραμένει η τύχη ενός Έλληνα που βρισκόταν στο ξενοδοχείο Intercontinental τη στιγμή της επίθεσης των Ταλιμπάν, το βράδυ του Σαββάτου (20.01.2018). Αντίθετα, είναι γνωστή η τύχη των δυο Ελλήνων πιλότων που ήταν επίσης στο ξενοδοχείο αλλά κατάφεραν να σωθούν σαν από θαύμα.

Νωρίτερα, το BBC είχε μεταδώσει, επικαλούμενο αφγανικές αρχές ασφαλείας, ότι ανάμεσα στους 18 επιβεβαιωμένους νεκρούς ήταν κι ένας Έλληνας. Ωστόσο ούτε το υπουργείο Εξωτερικών αλλά ούτε και το ελληνικό προξενείο στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

«Υπάρχει η πληροφορία αλλά δεν επιβεβαιώνεται» ήταν η απάντηση, στο newsit.gr, ύστερα από επικοινωνία με το ελληνικό προξενείο στο Πακιστάν.

Δεν επιβεβαιώνει ούτε το υπουργείο Εξωτερικών

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ.

Αναφέρει πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αφγανικές Αρχές στην Καμπούλ.

Διαβεβαιώνει πως οι δύο Έλληνες πιλότοι που ήταν στην αφγανική πρωτεύουσα είναι σώοι και αβλαβείς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr