Τι δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision!


20-01-2018 10:15

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε, σήμερα (19/01), καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη Eurovision τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει εάν, φέτος, θα είναι σχολιαστής του διαγωνισμού για την ΕΡΤ.

«Εγώ συνήθως το μαθαίνω τελευταίος γιατί δεν είμαι μέσα στην ΕΡΤ. Αν φέτος πάει η Μαρία Κοζάκου, ναι, θα ήθελα να πάω. Αν όχι, θα προτιμήσω να τη δούμε από τον καναπέ μας» είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ερωτηθείς για τη Eurovision και το παρασκήνιό της ανέφερε: «Η Eurovision ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Την έχω ζήσει από μέσα και μπορώ να πω ότι την έχω απομυθοποιήσει. Όσο για τον διαγωνισμό, για κάποιες χώρες τα πράγματα είναι πιο εύκολα σε σχέση με άλλες. Η Ελλάδα, π.χ., πρέπει να στείλει 150 e-mail για να πετύχει τα πλάνα που θέλει ενώ η Σουηδία το καταφέρνει και με 1 SMS! Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι Σουηδοί δεν κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Από την άλλη, πέρσι, μια χώρα που δεν είχε ιδιαίτερη ισχύ (σ.σ. Πορτογαλία), θριάμβευσε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε, για πρώτη φορά, τον διαγωνισμό για λογαριασμό της ΕΡΤ, το 2006, μαζί με την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια. Από το 2013 και μετά, παρουσιάζει τη Eurovision για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κοζάκου.

ogaegreece.com