Την τρίτη η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries


19-01-2018 21:48

Την Τρίτη (23.01.2018) θα κηδευτεί η τραγουδίστρια των Cranberries Ντολόρες Ο΄Ριόρνταν, που με τον θάνατό της σκόρπισε την θλίψη στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Ο΄Ριόρνταν θα κηδευτεί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν της Ιρλανδίας, μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκε το δημοφιλές συγκρότημα της ροκ μουσικής.

Μετά την τελετή θα ακολουθεί η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε ένα δελτίο τύπου.

«Το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ του Λίμερικ, από τις 12.30 έως τις 16.00, και η σορός της εκλιπούσας θα μεταφερθεί στον οίκο κηδειών Cross, στο Μπαλινίτι, στην κομητεία Λίμερικ, τη Δευτέρα, από τις 16.00».

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint-Ailbe, χωρητικότητας 200 ανθρώπων, θα μπορούν να προσέλθουν «αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι» της θανούσας. Ζήτησαν από τα ΜΜΕ να μην εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος για τους δημοσιογράφους.

Η κηδεία θα μεταδοθεί απευθείας από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limerick FM.

Πηγή: www.newsit.gr