Βίντεο ντοκουμέντο: Μέσα στο αυτοκίνητο που δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος. Βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα


19-01-2018 19:43

– Αποκλειστικές εικόνες από το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Βασίλης Στεφανάκος

– Τις μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv

– Σχεδόν όλες οι σφαίρες από την γεμιστήρα του καλάσνικοφ που “άδειασε” ο δράστης, βρήκαν τον… στόχο

– Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί καν να πει με ακρίβεια πόσες σφαίρες “καρφώθηκαν” στο σώμα του πρώην βαρυποινίτη

– Στην πόρτα του οδηγού έχουν ανιχνευθεί δαχτυλικά αποτυπώματα – Δύο από αυτά είναι “ορφανά”

– Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο και διαβάστε όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης

Ο Βασίλης Στεφανάκος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 17.01.2018. Ο 58χρονος εκείνη τη στιγμή έμπαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Δυο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή το πλησίασαν, με τον έναν να κατεβαίνει, να ανοίγει την πόρτα του οδηγού και να «αδειάζει» μια ολόκκληρη γεμιστήρα καλάσνικοφ στο κορμί του πρώην βαρυποινίτη.

Μια υπόθεση που… φωνάζει από μακριά πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της «ματωμένης» υπόθεσης.

Click4more: Η δολοφονία Γρίβα, οι «νονοί» της νύχτας και ο φαύλος κύκλος του αίματος με τελευταίο θύμα τον Βασίλη Στεφανάκο

Στην κατεύθυνση αυτή, υπάρχουν νέες σημαντικές αποκαλύψεις. Τις οποίες παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv.

Εικόνες μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, πληροφορίες για εύρεση ενός αποτυπώματος, λεπτομέρειες που αποδεικνύουν την αγριότητα της εκτέλεσης, αλλά και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι απέγινε η μοτοσυκλέτα;

Το βίντεο – ντοκουμέντο με το «γαζωμένο» αυτοκίνητο

Το Live News βρέθηκε στη μάντρα όπου μεταφέρθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Στεφανάκος. Και οι εικόνες «μαρτυρούν» το μέγεθος του μένους των εκτελεστών. Τα σημάδια από τις σφαίρες που «καρφώθηκαν» στις πόρτες και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι ενδεικτικά.

Βασίλης Στεφανάκος Βασίλης Στεφανάκος

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από το μοιραίο αυτοκίνητο

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην πόρτα του οδηγού έχουν βρεθεί δαχτυλικά αποτυπώματα. Δύο εξ αυτών είναι «ορφανά», διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί από εικόνες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης το αν ο δολοφόνος φορούσε γάντια.

Σημειώνεται επίσης πως μέσα στο αυτοκίνητο, ο Βασίλης Στεφανάκος είχε ένα όπλο. Συγκεκριμένα ένα περίστροφο 38άρι Special. Το οποίο συνήθιζε να έχει μαζί του για λόγους ασφαλείας. Την μοιραία βραδιά, πάντως, δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Βασίλης Στεφανάκος: Σχεδόν όλες οι σφαίρες πάνω του!

Παράλληλα, οι πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή σοκάρουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, περίπου οι 25 από τις 29 σφαίρες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, ήταν «καρφωμένες» στο κορμί του 58χρονου!

click4more

Ο Βασίλης Στεφανάκος «γαζωμένος» μέσα στο αυτοκίνητο! Σκληρές εικόνες λίγο μετά τη…

Για την ακρίβεια ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για 24-26 σφαίρες από τις συνολικά 29. Και ο λόγος που δεν είναι σίγουρος, είναι το ότι το σώμα του πρώην βαρυποινίτη «γαζώθηκε» σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορεί να απαντήσει με απόλυτη σιγουριά!

Αυτό φυσικά δείχνει πως το «χτύπημα» ήταν επαγγελματικό και είχε έναν απόλυτο στόχο: Τον θάνατο του Βασίλη Στεφανάκου.

Οι πληροφορίες του Live News αναφέρουν επίσης πως η βλητική ικανότητα «αλλοίωσε» τα ευρήματα, αλλά και πως υπήρχαν τρία «τυφλά» τραύματα, ενώ τα υπόλοιπα ήταν διαμπερή. Σημειώνεται πως «τυφλά» ονομάζονται τα τραύματα όταν οι σφαίρες δεν διαπερνούν το σώμα του θύματος και μένουν «καρφωμένες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr από την πρώτη στιγμή, οι δράστες «άδειασαν» μια ολόκληρη γεμιστήρα καλάσνικοφ. Η οποία έπαιρνε 30 σφαίρες διαμετρήματος 7.62 χιλιοστών.

Δείτε τα στοιχεία

Βασίλης Στεφανάκος Βασίλης Στεφανάκος

Πηγή: www.newsit.gr