Βαγγέλης Περρής: «Τα θύματα της εκπομπής αυτοτραυματίζονται…»


19-01-2018 18:45

Στην προηγούμενη ζωή του, τι σχέση είχε ο Βαγγέλης Περρής με τον Μακιαβέλι;

 «Δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Την εποχή που εκείνος ήταν κλεισμένος στα ανάκτορα του Βοργία, εγώ καθάριζα τα πινέλα του Μιχαήλ Αγγέλου. Ο δάσκαλος δεν μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τον πολιτικό και όλοι εμείς, που αποτελούσαμε το προσωπικό του, μοιραζόμασταν την ίδια άποψη. Σε μία επόμενη ζωή, που έπαιζα βιολί σε ένα βερολινέζικο καμπαρέ -το οποίο μετέπειτα έσπασαν οι ναζί- είχα το χρόνο να διαβάσω τον Ηγεμόνα” του και πρέπει να πω ότι ο Μιχαήλ Άγγελος είχε δίκιο» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Πόσες εργατοώρες σας απαιτούνται για τη δημιουργία της εκπομπής;

«Κρίμα που επιστρέψαμε στη σημερινή εποχή, που οι πρωταγωνιστές δεν γράφουν ιστορία και δεν είναι τόσο περιπετειώδεις, θα απαντήσω με αριθμούς: 10 άνθρωποι παρακολουθούν επί 10 ώρες τηλεόραση. Πέντε μοντέρ μοντάρουν, επίσης επί δεκάωρο. Τρεις δημιουργοί βίντεο συλλέγουν επί 10 ώρες υλικό και επιλέγουν ποιο θα μεταδοθεί. Τρεις παρουσιαστές -βρίσκω τη λέξη ελαφρώς αστεία-συσκέπτονται για μία ώρα, προετοιμάζονται για άλλη μία και εν τέλει στέκονται απέναντι από τις κάμερες για άλλο τόσο. Κάνοντας τη σούμα, βλέπουμε ότι για να βγουν 45 λεπτά καθημερινού προγράμματος, απαιτούνται γύρω στις 200 εργατοώρες».

-Τα δηλητηριώδη βέλη σας προς το πού τα εκσφενδονίζετε;

«Ωραία! Μετά τον Μακιαβέλι πήγαμε στα βέλη! Στην πραγματικότητα, η μόνη με την οποία σχετίζομαι είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Μαζί με εκείνη και την Αθηναΐδα Νέγκα δεν διαθέτουμε καμιά φαρέτρα που μπορεί να πληγώσει. Τα θύματα της εκπομπής αυτοτραυματίζονται».

Πηγή: www.gossip-tv.gr