Εισβολή σε συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια


18-01-2018 13:46

Νέο «ντου» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια κατά των πλειστηριασμών. Έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (18.01.2018).

Αναρχικοί και αναρχικές εισέβαλαν, το μεσημέρι της Πέμπτης (18.01.2018), σε συμβολαιογραφικό γραφείο που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 19 στα Εξάρχεια.

Το συγκεκριμένο γραφείο είναι από εκείνα που διεξάγουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ρουβίκωνας για πλειστηριασμούς: Ή εμείς ή αυτοί!

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ρουβίκωνας, με κείμενο στο indymedia είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση την προσεχή Δευτέρα (22.01.2018) στα Εξάρχεια, κατά των πλειστηριασμών.

Όπως αναφέρεται «η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω». Το κάλεσμα από τον Ρουβίκωνα απευθύνεται σε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό.

Το κείμενο του Ρουβίκωνα

Ο αγώνας κατά των πλειστηριασμών έχει κάνει πολύ δρόμο αλλά στην ουσία του μέχρι τώρα κατάφερνε μόνο να αναβάλλει τους πλειστηριασμούς, κατά κανόνα  μόνο για λίγους μήνες. Η τρόικα και οι τράπεζες ωστόσο διψάνε για αίμα. Από την 1η Μάη, το δημόσιο θα βγάζει κατά το δοκούν σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ, ενώ οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει το πλιάτσικο εδώ και μήνες. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τους οργανωμένους και μαζικούς αγώνες των από τα κάτω. Για αυτό καλούμε όσους έχουν χάσει το σπίτι τους ή κινδυνεύουν να το χάσουν από πλειστηριασμό, να οργανώσουμε μαζί την πολύμορφη και δυναμική αντίσταση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 18:30 (ΑΥΣΤΗΡΑ) ΣΤΟ Κ*ΒΟΞ ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ)

Επικοινωνία: [email protected]

[email protected]

ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΡΟΥΒΊΚΩΝΑΣ

Πηγή: www.newsit.gr