Γιάννης Αποστολάκης: Αυτός είναι ο ρόλος του στο Master Chef


17-01-2018 21:55

Και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο «MasterChef» του Star, που επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Επειτα από κάθε ομαδική δοκιμασία του talent show μαγειρικής, τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης, με τον βετεράνο φιναλίστ του πρώτου «MasterChef» που προβλήθηκε από το Mega να είναι ο μέντοράς τους.

«Εγώ κάνω coaching και βοηθάω τα παιδιά περισσότερο ψυχολογικά. Τους καθοδηγώ με το να τους βάλω να σκεφτούν οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν» αναφέρει ο γοητευτικός σεφ στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Εχω τον ρόλο ενός ανθρώπου στον οποίο μπορούν να πουν τον προβληματισμό τους, γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος στο παιχνίδι. Με τους κριτές δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο και μεταξύ τους που μπορούν είναι κοινό το… πρόβλημά τους και δεν μπορούν να σκεφτούν έξω από αυτό, και συγχρόνως δεν έχουν φτάσει έως το τέλος του παιχνιδιού, που είχα φτάσει εγώ, για να έχουν μια σφαιρική άποψη. Οπότε αυτό που κάνω είναι να τους συμβουλεύω περισσότερο ψυχολογικά και λιγότερο μαγειρικά. Μαγειρικά τούς βάζω στη διαδικασία να αναρωτηθούν».

Πηγή: www.gossip-tv.gr