Νέα σειρά δια χειρός Ρένας Ρίγγα


17-01-2018 21:18

Μετά την «Καταιγίδα», η Ρένα Ρίγγα… ξαναχτυπά με τη σειρά «Βρέχει έρωτα»!

Η νέα δημιουργία της ταλαντούχας σεναριογράφου θα αντικαταστήσει την «Καταιγίδα» στο πρόγραμμα του καναλιού Ε, το οποίο φαίνεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία.

Πρόκειται για ακόμα μία κυπριακή παραγωγή που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Ρέινας Εσκενάζυ -στα πρώτα επτά επεισόδια-, με την οποία η Ρίγγα συνεργάζεται φέτος και στο θέατρο, και των Κώστα Χριστοφόρου και Βασίλη Καρφή στα υπόλοιπα της σειράς.

«Η παραγωγή άρχισε στο Sigma Κύπρου και άρεσε πολύ στο κοινό, που την αγκάλιασε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης» αναφέρει στην «Espresso» και συνεχίζει δίνοντας κάποιες πληροφορίες για την ιστορία.

«Εχει κεντρικούς ήρωες ένα ζευγάρι φοιτητών που σπουδάζουν στη Νομική της Κύπρου, την Ελενα (Μαρία Παπαφωτίου) και τον Κωστή (Χάρης Αριστείδου), και ετοιμάζονται για την αποφοίτησή τους, αλλά και να παντρευτούν. Την ημέρα της αποφοίτησης εμφανίζονται οι γονείς της κοπέλας, ένα ζευγάρι χωρισμένων Ελλήνων. Εκείνος είναι γιατρός (Σταμάτης Γαρδέλης) και εκείνη πετυχημένη σκηνοθέτις (Ευαγγελία Μουμούρη). Οταν γνωρίζουν τους γονείς του νεαρού, τον Χάμπο (Τόνυ Δημητρίου) και την Ιφιγένεια (Ελεάνα Παπαδοπούλου), μια μέση οικογένεια, εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους αν τα παιδιά πρέπει να προχωρήσουν στον γάμο. Τις ίδιες αντιρρήσεις έχουν και οι γονείς του νεαρού».

Σύμφωνα με τη σεναριογράφο, η σειρά έχει και πολλά εξωτερικά γυρίσματα που την κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. «Στην Κύπρο τα εξωτερικά γυρίσματα δεν στοιχίζουν τόσο ακριβά όσο στην Ελλάδα» λέει και συνεχίζει: «Οταν κατέβηκα στην Κύπρο, μου φάνηκε παρεΐστικο! Πέρασα καλά τόσο με τους ανθρώπους στην παραγωγή όσο και μ’ αυτούς στο κανάλι. Στο σπίτι όπου έμενα με τη Μαρία Παπαφωτίου και την Ευαγγελία Μουμούρη ήταν σαν να ζούσα τα φοιτητικά μου χρόνια! Αν και δεν κατέβαινα πολύ συχνά στα γυρίσματα, περνούσα πάντα πολύ ωραία» τονίζει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr