Τάμτα: «Ξεπερνώντας τα όρια μου και συνειδητοποίησα πως…»


16-01-2018 21:09

Όταν η Τάμτα έφτασε στην Ελλάδα από τη Γεωργία στα 21 της χρόνια με ένα μικρό παιδάκι στην αγκαλιά, μπορούσε να φανταστε ότι θα κατάφερνε όχι απλώς να εκπληρώσει τα όνειρα της, αλλά και να αποτελεί πρότυπο για μια ολό-κληρη γενιά νέων κοριτσιών;

«Δεν είναι κάτι που κάνω καθημερινά, αλλά συχνά ευγνωμονώ το σύμπαν για όλα όσα μου συμβαίνουν. Δούλεψα πολύ. Ξεπερνώντας τα όρια μου και συνειδητοποίησα πως όταν θέλω κάτι πολύ δεν καταβάλλομαι ούτε από σωματική κούραση ούτε από ψυχική. Δεν υπάρχουν όρια. Ο δρόμος για την οποιαδήποτε κατάκτηση περνάει μέσα από κούραση και αγώνα.

Εδώ και δυο μήνες έχω υποβάλει το σώμα μου σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα, το οποίο εναλλάσσεται μεταξύ εντατικών προβών και ζωντανών εμφανίσεων . Ωστόσο, αυτό είναι που θέλω, αυτό γεμίζει την ψυχή μου. Η επιτυχία είναι ένα παζλ πολλών πραγμάτων. Ευτυχώς, υπήρξα πάντα τυχερή με τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου, αφού οι καλλιτέχνες μπορεί να χάσουν το παιχνίδι εξαιτίας του περίγυρου τους», λέει η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων στο Πρώτο Θέμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr