Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Καρράς


16-01-2018 19:21

Μετά την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που το βράδυ της Δευτέρας (15.01.2018) προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ανακοινώθηκε ότι και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Καρράς, εντάσσεται ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι δύο βουλευτές είχαν εκλεγεί με το κόμμα της Ένωσης Κετρώων, αλλά μετά από διαφωνία που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΚ Βασίλη Λεβέντη είχαν αποχωρήσει και παρέμεναν Ανεξάρτητοι.

Ο κ. Γιώργος Καρράς στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η “Φωνή Δημοκρατίας” που έχω την τιμή να ηγούμαι, ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου» και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην ΚΟ της “ΔΗΜ. ΣΥΜΠ” προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική».

Ήταν θέμα χρόνου…

Πάντως, η ανακοίνωση της προσχώρησης του Γιώργου Καρρά στην Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν έπεσε ως «κεραυνός», καθώς -πολιτικά- όλο αυτό το διάστημα είχε δείξει ότι ήταν θέμα χρόνου να ενταχθεί σε αυτήν. Μάλιστα, όχι μόνο είχε μια παράλληλη τοποθέτηση στις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων με αυτήν της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και συνυπέγραφε πολλές από τις ερωτήσεις βουλευτών του κόμματος.

Η κοινοβουλευτική δύναμη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πλέον, ανέρχεται σε 20 βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές μειώνονται σε επτά.

Πηγή: www.newsit.gr