Τουρκία: Καταδικάστηκαν σε ισόβια γιατί δολοφόνησαν άγρια έγκυο και το βρέφος της


16-01-2018 15:32

Το έγκλημά τους είχε σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο στην Τουρκία. Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκαν και σκότωσαν μια έγκυο γυναίκα και το βρέφος της.

Οι δυο Τούρκοι είχαν επιτεθεί σε έγκυο πρόσφυγα από τη Συρία. Ήταν Ιούλιος του 2017 όταν δολοφόνησαν εκείνη και το 10 μηνών βρέφος της. Σήμερα, δικαστήριο στην Τουρκία τους καταδίκασε σε ισόβια.

Εκτός από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και του γιου της, οι δυο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι και για τον βιασμό της 20χρονης πρόσφυγα.

Έτσι δολοφόνησαν τη μάνα και το βρέφος της

Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από δικαστήριο της Σακαράγια, στη βορειοδυτική Τουρκία, όπου έγινε και το έγκλημα, «σε ποινές ισόβιας κάθειρξης», σύμφωνα με τον Τύπο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε με το βρέφος της σε ένα . Εκεί, οι δύο άνδρες τη βίασαν προτού της ρίξουν πέτρες στο κεφάλι και στραγγαλίσουν το μωρό.

Οι δράστες, ένας εκ των οποίων είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, συνελήφθησαν λίγες ημέρες μετά τη διάπραξη του εγκλήματος και παραδέχθηκαν την πράξη τους.

Εργάζονταν στο ίδιο εργοστάσιο με τον σύζυγο του θύματος, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα.

Η οικογένεια της νεαρής από τη Συρία είχε φτάσει στην Τουρκία το 2016.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ