Καταιγίδα: Συνταρακτικές εξελίξεις – Μυστικά έρχονται στο φως


13-01-2018 22:31

Πολλές οι εξελίξεις στη σειρά «Καταιγίδα» και τη νέα εβδομάδα.

Ο Γεράσιμος  κατηγορεί την Ιόλη ότι αυτή ευθύνεται που ο Ορέστης επέστρεψε στην Κύπρο και είναι σίγουρος πως οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους. Η Ζωή αποκαλύπτει στον Πέτρο την πραγματική αιτία της αδιαθεσίας της στην παράσταση και η αντίδραση του Πέτρου θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.  Ο Γιώργος τσακώνεται με τον πατέρα του και απαιτεί να διώξει την Κατερίνα από το σπίτι αλλά ζητάει και εξηγήσεις και από την ίδια καθώς έχει μάθει πως πήγε και συνάντησε την Ελένη στην Θεσσαλονίκη. Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Παύλο όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης φτάνει στην έπαυλη και βρίσκει  εκεί την Αντιγόνη.

Η Κατερίνα προσπαθεί και βρίσκει τρόπο να φέρει το Γιώργο με το μέρος της τη στιγμή που ο Παύλος με την Ελπίδα κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή. Ο Αντρέας δέχεται την πρόταση του Λευτέρη και αποφασίζει να του πουλήσει το ξενοδοχείο αγνοώντας τις πραγματικές του προθέσεις.  Στην Κωνσταντινούπολη, η Ιόλη, προσπαθεί να ηρεμήσει το Γεράσιμο αφού  δε γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί με την επιστροφή του Ορέστη στην Κύπρο. Η Έρρικα ζητά από το Μιχάλη να ξαναγυρίσει στην εφημερίδα, την ώρα που ο Πάρης αποπροσανατολίζει τον Αλέξη με σκοπό να τον εκβιάσει. Ο Λευτέρης μαθαίνει  ποιος κρύβεται πίσω από το ατύχημα του Ορέστη.

Η Φαίη σύντομα θα ανακαλύψει πως το σχέδιο εκδίκησης που έχει σχεδιάσει θα αρχίσει να στρέφεται εναντίον της με καταστροφικές συνέπειες. Ο Λευτέρης αφού ενημερώνεται από τον Γεράσιμο ότι ο Ορέστης βρίσκεται στην Κύπρο προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον εντοπίσει .Ο Μιχάλης μαθαίνει ένα από τα μυστικά της Κατερίνας και είναι έτοιμος να το βγάλει στη δημοσιότητα.  Την ίδια στιγμή ο Αλέξης αποφασίζει να ενδώσει στις απειλές του Πάρη αγνοώντας τις τραγικές συνέπειες των πράξεων του. Η Φαίη είναι σχεδόν σίγουρη ότι ο Παύλος και η Ελπίδα έχουν φύγει μαζί από την Κύπρο και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να τους χωρίσει, ενώ την ίδια ώρα ο Παύλος κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα και ο Ορέστης επισκέπτεται τη Ζωή.

Ο Στέφανος προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει την Ελένη να επιστρέψει στην Κύπρο και να πει όλη την αλήθεια στο Γιώργο. Ο Ορέστης εξηγεί στη Ζωή το λόγο που ο Λευτέρης σκηνοθέτησε το θάνατο του, ενώ  ο Αλέξης συναντά τον Γιώργο και απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου. Ο Αντρέας προσπαθεί να επισπεύσει τα συμβόλαια για την πώληση του ξενοδοχείου και ο Γεράσιμος με την Ιόλη ανησυχούν για τις εξελίξεις, περιμένοντας οδηγίες από τον Λευτέρη. Η Φαίη μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει επιστρέψει στην Κύπρο. Η Ελπίδα είναι ευτυχισμένη μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε ο Παύλος, όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Μιχάλης, αφού έχει μάθει ότι η Κατερίνα ευθύνεται για το χωρισμό της Ελένης με το Γιώργο, την πιέζει να βγάλει την αλήθεια στη δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Γιώργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Αλέξη να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου, ενώ ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να τα βγάλει όλα στην επιφάνεια. Στη Ρώμη ο Παύλος ψάχνει να βρει την Ελπίδα  ενώ στην Κύπρο ο Λευτέρης ετοιμάζεται να αποκαλύψει στη Μύρια ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός. Η Φαίη ανακαλύπτει ότι ο Ορέστης κρύβεται στο σπίτι της Ζωής, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Ελπίδα βρίσκεται  σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και ζητά να μάθει  λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της . Η Μύρια μαθαίνει ότι ο Ορέστης ζει, ενώ ο Λευτέρης της ζητά να τον βοηθήσει να κάνει την αποκάλυψη στην υπόλοιπη οικογένεια. Η Φαίη υποβάλλει στο Υπουργείο την παραίτησή της, τη στιγμή που ο Αντρέας ξανασκέφτεται την προσφορά  του Λευτέρη για την αγορά του ξενοδοχείου. Η Ελένη φτάνει στην Κύπρο με την κόρη της, παράλληλα με τον Γεράσιμο και την Ιόλη, που επιστρέφουν από Κωνσταντινούπολη. Ο Αλέξης συναντά τον Αντρέα και του λέει πως αποφάσισε να ζητήσει να ξανανοίξει ο φάκελος της δολοφονίας του πατέρα του Παύλου. Η Ελπίδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μύρια, που θα ανατρέψει τα πάντα… Ενώ ο Ορέστης πάει στην έπαυλη με σκοπό να συναντηθεί με την υπόλοιπη οικογένεια του.

Ο Αλέξης γοητεύεται από την Ιόλη μέχρι που μαθαίνει πως ήταν κι αυτή μέρος του σχεδίου του Διάκου. Ο Μιχάλης αποφασίζει τελικά  να δημοσιεύσει στη εφημερίδα ένα άρθρο για την Κατερίνα Σταυριανού και την εμπλοκή της στον χωρισμό του Γιώργου με την Ελένη. Η Αντιγόνη προσπαθεί με κάθε τρόπο  να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του γιου της ,τη στιγμή που η Φαίη απαιτεί από τον Αντρέα να της πει όλη την αλήθεια για το θάνατο του άντρα της. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα  να φύγουν μαζί μακριά απ´ όλους και βρίσκονται αντιμέτωποι με τον  Ορέστη.

Ο Ορέστης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί με την Ελπίδα και τον Παύλο . Ο Λευτέρης συναντιέται με την Κατερίνα και  αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τη σχέση τους . Ο Πάρης αρνείται να δεχτεί το ειδύλλιο Αλέξη –Ιόλης και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση για να απομακρύνει την Ιόλη. Ο Αντρέας απειλεί το Λευτέρη πως θα βγάλει το παρελθόν στην επιφάνεια ,τη στιγμή που η Φαίη προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει την εμπλοκή του Αντρέα στη δολοφονία του άντρα της . Η Ελπίδα  αποφασίζει να βάλει στην άκρη τον έρωτα της για τον Παύλο και είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταστρέψει το Λευτέρη Διάκο .Ο Παύλος συναντά τον Ορέστη και ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Παύλος βρίσκεται ένα βήμα μακριά πριν αποκαλύψει στον Ορέστη όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ελπίδα ,ενώ η Φαίη θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να τον σταματήσει . Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός. Αλέξης και Πάρης έρχονται στα χέρια και η Ιόλη ζητά εξηγήσεις . Η Φαίη τα βάζει με την Ελπίδα και την απειλεί πως θα την καταστρέψει αν δεν σταματήσει τις συναναστροφές με τον Παύλο . Η Ζωή προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ελένη να αποκαλύψει την αλήθεια για την εξαφάνιση της στο Γιώργο ,ενώ η Κατερίνα αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της…Η Φαίη μαθαίνει από τον Παύλο ότι η Ελπίδα ήταν μαζί του στη Ρώμη ,τη στιγμή που η Ελπίδα μαθαίνει ότι ο Ορέστης και η Ζωή είναι και πάλι μαζί ..

Καταιγίδα: Συνταρακτικές εξελίξεις – Μυστικά έρχονται στο φως

Καταιγίδα: Συνταρακτικές εξελίξεις – Μυστικά έρχονται στο φως

Καταιγίδα: Συνταρακτικές εξελίξεις – Μυστικά έρχονται στο φως

Καταιγίδα: Συνταρακτικές εξελίξεις – Μυστικά έρχονται στο φως

Πηγή: www.gossip-tv.gr