Η Βασίλισσα είναι "γυμνή". Σάλος με τις "πιπεράτες" αποκαλύψεις για τα… εσώρουχά της. "Έπεσαν" κεφάλια


12-01-2018 17:40

Η εταιρεία εσωρούχων Rigby & Peller, που προμήθευε αποκλειστικά την Βασίλισσα Ελισάβετ και γενικά τον βασιλικό οίκο, έχασε την… αποκλειστικότητα διότι κάποια στόματα… άνοιξαν και είπαν πράγματα που δεν έπρεπε.

Η εταιρία Rigby & Peller ιδρύθηκε το 1939 και πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση. Κι αυτό διότι προμήθευε εσώρουχα τον βασιλικό οίκο από το 1960! Η Rigby & Peller, λοιπόν, έρχεται στο προσκήνιο μάλλον για τους… λάθος λόγους! Εξέφρασε «βαθιά λύπη» για την απόφαση του βασιλικού οίκου να μην χρησιμοποιεί πλέον προϊόντά της. Αφορμή μια… διαρροή για την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η εταιρία κατασκευής εσωρούχων και των αγαπημένων στηθόδεσμων της βασίλισσας έχασε το καθεστώς του επίσημου προμηθευτή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Αιτία ήταν η… αδιακρισία που είχε να αποκαλύψει μυστικά για τα εσώρουχα των μελών της βασιλικής οικογένειας. Την είδηση μετέδωσε το BBC.

Εκπρόσωπος της Royal Warrant Holders Association, της βασιλικής ένωσης που δίδει την εντολή αυτή, επιβεβαίωσε στο AFP την πληροφορία. Αρνήθηκε, όμως, να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο ελήφθη αυτή η απόφαση.

Σύμφωνα με το BBC, η απόφαση λήφθηκε μετά την έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο «Storm in a D Cup», της Τζουν Κέντον, σήμερα 82 ετών, που ήταν υπεύθυνη για τις δοκιμές των στηθόδεσμων της βασίλισσας.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η… γυμνή Βασίλισσα Ελισάβετ και οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις

Η Κέντον δήλωσε ότι δεν έχει «τίποτε» προσβλητικό για τη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά της. Σε αυτά περιγράφει την πρώτη δοκιμή που έκανε τη δεκαετία του 1980 σε μια βασίλισσα γυμνή από τη μέση και πάνω και αποκαλύπτει ένα ανέκδοτο που διηγείτο τότε η βασιλομήτωρ. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν πριν από έξι μήνες ότι «το βιβλίο δεν άρεσε» και ότι έχουν την πρόθεση να αποσύρουν τη βασιλική εντολή από τη Rigby & Peller.

«Είμαι πολύ λυπημένη που τα Ανάκτορα αποδοκιμάζουν την ιστορία, αυτή απλώς είναι η ιστορία της ζωής μου. Είναι απίστευτο και τόσο λυπηρό… στο τέλος της ζωής μου. Αλλά δεν μπορώ να πολεμήσω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ούτε και το θέλω αυτό», δήλωσε.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασιλική εντολή μπορεί να χαθεί ανά πάσα στιγμή για διαφόρους λόγους. Η εντολή δίδεται στο όνομα της βασίλισσας, του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου και του γιού τους, πρίγκιπα διαδόχου Κάρολου. Αποσπάται μόνο αν μια εταιρία προμηθεύει τον οίκο τακτικά επί πέντε χρόνια με αγαθά ή υπηρεσίες. «Η εντολή μπορεί να χαθεί ανά πάσα στιγμή για διαφόρους λόγους», εξήγησε ο εκπρόσωπος της Royal Warrant Holders Association.

Σήμερα, 800 επιχειρήσεις μπορούν να βάζουν τα βασιλικά οικόσημα στα προϊόντά τους και στις κάρτες τους, όπως η Fulton, η κατασκευάστρια των ομπρελών που προτιμά η βασίλισσα, ή όπως το παντοπωλείο με είδη ντελικατέσεν Fortnum and Mason. Το βασιλικό οικόσημο είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για το μάρκετινγκ στη Βρετανία και στο εξωτερικό.

Πηγή: Paris Match

Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ