Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»


12-01-2018 13:42

Οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» είχαν αφήσει εποχή και ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να τους επαναφέρει. 

Τελικά, ο κόσμος ψωνίζει κοσμήματα στις μέρες μας;

«Είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, το κόσμημα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Δεν θα πας να «ζητήσεις» την κοπέλα σου χωρίς να έχεις ένα δαχτυλίδι να της προσφέρεις. Δεν μπορείς να ξεχάσεις όταν βαπτίζεται ένα παιδάκι να του πάρεις έναν σταυρό, ένα ματάκι. Αυτά είναι έθιμα οικογενειακά και θρησκευτικά. Επίσης, αν έχεις επέτειο, θα πάρεις κάτι. Σε μια γέννηση ενός παιδιού πάλι το ίδιο. Βγαίνεις με μια καινούργια κοπέλα, δεν θα της κάνεις ένα δώρο; Όλα αυτά τα πράγματα διατηρούν τη ζωντάνια στις σχέσεις των ανθρώπων και στη δουλειά μας. Το κυριότερο, όμως, που μας σώζει είναι το όνομά μας, το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στον πελάτη»

Τηλεοπτικά, θα συναντηθείτε ξανά με τη Σοφία στους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

Λ. Λ.: «Αν γίνουν, ναι. Νιώθω ότι είμαι κοντά στο να γίνουν. Το εύχομαι. Της το έχω ζητήσει της Σοφίας. Εκείνη με οδηγεί σωστά και μου κάνει καλό τσεκ.»

Ο Δημήτρης Ψαθάς εμπνεύστηκε τη «Μαντάμ Σουσού» από μια γειτόνισσά του. Εσείς από πού εμπνευστήκατε τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

Λ. Λ.: «Ο μούτσος είναι ο πιο ξένος σχετικά με εμένα. Εγώ ως Λάκης δεν θα μπορούσα να μιλήσω έτσι. Όταν μπαίνω όμως στον ρόλο, φαντάζομαι τι θα έλεγε. Τον τύπο του μούτσου τον είχα δει στον Πόρο. Ήταν ένας άνθρωπος που έκοβε τα εισιτήρια και έλεγχε την κατάσταση στο πλοίο. Περνάω φορώντας γυαλιά ηλίου, μου κόβει τα εισιτήρια και όταν είχα προχωρήσει, μου φωνάζει: «Μη νομίζεις ότι δεν σε είδα». Αυτή η ατάκα έπεσε σαν σπόρος στο κεφάλι μου. Μεμιάς γεννήθηκε ο ήρωας. Η χήρα Μήτση μού βγήκε μέσα από τη Σαπφώ Νοταρά. Μια βαριά φωνή που μοιάζει με ανδρική, αλλά στους Έλληνες έχει καταγραφεί ως η φωνή της μεγάλης ηθοποιού. Τη Σοφία Φιλιππίδου την είχα σκεφτεί ως μια ξιπασμένη πλούσια στους «Μήτσους», γιατί όταν τη βλέπεις σαν πλάσμα, έχει κάτι το απόκοσμο. Το μάτι της, το βλέμμα της είναι σαν να βλέπει πρώτη φορά την ανθρωπότητα και ξαφνιάζεται. Όσο για τον ήχο της φωνής της; Μπορεί να ξεκινήσει να σου κλάψει έναν νεκρό και να φτάσει σε τέτοιες νότες που να ξεκαρδιστείς στα γέλια!»

Εσείς, κυρία Φιλιππίδου, τι θυμάστε από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

«Με τον Λάκη υποδυόμασταν το ζευγάρι των Τσιγγάνων. Η ελευθερία που σου δίνει το κοστούμι του Τσιγγάνου είναι καταπληκτική!» δήλωσαν στην espresso. 

Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Πηγή: www.gossip-tv.gr