Σήμερα κηδεύονται μάνα και κόρη που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Κρήτη


12-01-2018 7:54

Στη Ρόδο θα παιχτεί σήμερα μια ακόμη πράξη του δράματος μετά το τροχαίο κοντά στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη στις 3 Ιανουαρίου. Η 20χρονη και η μητέρα της που έχασαν τη ζωή τους θα κηδευτούν μαζί στον τόπο καταγωγής της μητέρας, στη Ρόδο.

Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν χθες στον τόπο καταγωγής 40χρονης, στην Ρόδο όπου και τους υποδέχθηκαν και πλήθος κόσμου από τη Ρόδο, αλλά και την Τήλο, όπου διαμένει η οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος. Στην πόλη έχει κηρυχθεί σήμερα ημέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές ενώ με το καράβι αναμένεται να φτάσουν στην Ρόδο όλοι οι κάτοικοι για να αποχαιρετήσουν τις δύο γυναίκες.

Μάχη για την ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Χθες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει με τους γιατρούς να δηλώνουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει στο ΠΑΓΝΗ και η 15χρονη κόρη του 47χρονου.Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, ενώ μαζί της βρίσκεται η γιαγιά της.

Πηγή: cretapost