ΠΑΟΚ, Αζεβέδο: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να γίνω πρωταθλητής»


11-01-2018 20:31

Ο Μάρσιο Αζεβέδο τόνισε ότι θέλει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και ο λόγος που ήρθε στο «Δικέφαλο» ήταν αυτός, ένας τίτλος.

Δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για τη μεταγραφή του: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να προπονηθώ σωστά και να προετοιμαστώ άμεσα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον στόχο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Ήρθα στην ομάδα για να γίνω πρωταθλητής, γι’ αυτό θα παλέψω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Όσο για το μέλλον θα δούμε τι θα γίνει».

Για το επίπεδο της ετοιμότητάς του: «Τις τελευταίες μέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με την Σαχτάρ και γενικά νιώθω καλά. Νομίζω ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο Βραζιλιάνους ακραίους μπακ: «Και σε άλλες ομάδες είχαμε παίξει με δύο Βραζιλιάνους πλάγιους μπακ, οπότε νομίζω θα τα πάμε καλά».

Για τον Λέο Μάτος και το δικό του αγωνιστικό στυλ: «Έχω παίξει απέναντι στον Λέο Μάτος και γνωρίζω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Τα δικά μου χαρακτηριστικά είναι λίγο διαφορετικά. Στηρίζομαι περισσότερο στην ταχύτητα και την δύναμη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αρχίσω άμεσα να προπονούμαι για να μπορέσω να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το λόγο που η Βραζιλία παράγει μαζικά καλούς μπακ: «Ξέρω πολλούς ταλαντούχους Βραζιλιάνους που παίζουν στα πλάγια και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο είναι για μένα ο Μαρσέλο. Όπως είπα, γενικότερα οι Βραζιλιάνοι είναι παίκτες με ποιότητα».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει να ζήσει στην Τούμπα: «Ως Βραζιλιάνος έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι σε γεμάτο γήπεδο. Στην Σαχτάρ, ειδικά όταν αλλάξαμε έδρα δεν είχαμε πολύ κόσμο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ θα αγωνίζομαι με γεμάτο γήπεδο και περιμένω να το ζήσω».

Πηγή: www.newsit.gr